Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Pozemok s krásnym výhľadom na mesto na rekreačné účely

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária Sonne s.r.o. ponúka na predaj pozemok v záhradkárskej lokalite vo veľkosti 5863 m2.
Uvedený pozemok je dobre celoročne prístupný z obce Vyšné Opátske po panelovej ceste a z druhej strany od štátnej cesty smer Sady nad Torysou – Byster. Na susedných parcelách sú nehnuteľnosti celoročne obývané.
Elektrické vedenie je prístupné z existujúcich vedení.
Zabezpečenie vody je nutné riešiť vlastnou studňou, alebo vrtom. V záhradkárskej lokalite je vodovodná prípojka, ktorá sa v zimných mesiacoch uzatvára. Odpad zasa domovou čističkou. Žijeme v dobe, kde sú možnosti výroby vlastnej elektrickej energie z obnoviteľných zdrojov alebo fotovoltanickými panelmi a je možnosť úpravy vlastnej vody čističkami.
Zákony nepovoľujú výstavbu domov alebo iných rekreačných stavieb na lesných pozemkov, ktoré sú pevne spojené so zemou, ale sú kreatívne možnosti umiestnenia stavieb, ktoré nie sú pevne spojené so zemou.
Foto pre inšpiráciu, zdroj: internet
 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Celková plocha:
5863 m2
Plocha pozemku:
5863 m2
Cena v RK
Ulica: Vyšné Opátske
Obec: Košice-Vyšné Opátske
Okres: Košice IV
Kraj: Košický kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Rekreačné pozemky

Edita Némethová

  • Slovensky
  • Magyar
  • English

Radi Vám poradíme